خط کمکی در آیین نامه

سوالات آبان 1403 با جواب سوالات مهر 1403 با جواب سوالات شهریور 1403 با جواب
تعداد سوالات کم (فقط اصل سوالات) تعداد سوالات زیاد (نمونه سوال) تعداد سوالات زیاد (نمونه سوال)
قبولی 100% تضمینی قبولی 40% قبولی 20%
همه شهرهای ایران همه شهرهای ایران همه شهرهای ایران
ضمانت بازگشت وجه بدون ضمانت بدون ضمانت
۷۹۰۰۰۰ تومان ۶۹۰۰۰۰ تومان ۵۹۰۰۰۰ تومان

طلایی

  • قیمت: 790,000 تومان

نقره ای

  • قیمت: 690,000 تومان

برنزی

  • قیمت: 590,000 تومان

آخرین نظرات کاربران

نوید فرهمند: ۱۳ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۰۳:۴۱

سوالاتی که از لینک بالا خریده بودم واسه آزمون واقعیه ما اومده بود قبول شدم فوق العاده بود بدون سوالات نمیشد واقعا دستون دردنکنه

لادن محمودآبادی: ۱۳ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۰۳:۲۳

سوالاتی که اینجا خریدم دقیقا خوده سوالات آزمون سرجلسه بود ارزش خرید داشت قبول شدم از این آزمون سخت لعنتی راحت شدم

بهداد دربندی: ۱۳ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۰۲:۵۴

سوالات رو خریدم راست میگن همین سوالات برای امتحان اصلی میاد بار اول قبول شدم فقط خواندن همین سوالات برای قبولی 100 درصد کافیه

داوودی: ۱۳ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۰۲:۱۷

بعد از پرداخت سوالات آبان رو آورد همون سوالات واسه آزمون اصلی ما اومده بود دقیقا همون تست ها بدون هیچ تغییری در آزمون آیین نامه اصلی اومد

ترانه کاظمی: ۱۳ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۰۲:۰۱

سوالات آبان رو بالاتر خریدم و دانلود کردم تعداد سوالات کم و فقط سوالات اصلی بود جواب هم داشت عااالی بود

آیدا طبری: ۱۲ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۰۴:۳۵

خیلی عالی بود تعداد سوالات کم بود وقت دیگه تلف نمیشه بار اول قبول شدم خوده همین سوالات اومدش

نظر خود را ثبت کنید


برای آشنایی با مفهوم خط کمکی در آیین نامه، لطفا مطلب زیر که توسط سایت مرسی تست تهیه شده است را مطالعه فرمایید. هم چنین شما می توانید جهت درک بهتر این مفهوم از نمونه سوالات آیین نامه نیز استفاده کنید.

معرفی خطوط طولی راه در رانندگی

خطوط طولی همانطور که از اسم شان بر می آید خطوطی هستند که در راستای طول راه کشیده می شوند و از جمله: خطوط ممتد، خطوط منقطع، خطوط منقطع ترکیبی و ممتد، خطوط هاشور و خطوط زیگزاک می باشند.

خطوط طولی ممتد: در میانه های راه هایی که دو طرفه هستند و فاقد جدول جدا کننده می باشند از این نوع خطوط استفاده می شود. رانندگان به هیچ وجه اجازه ندارند از روی این خطوط عبور کنند و نمی توانند از روی آن سبقت بگیرند. گاهی أوقات به جای یک خط، دو خط در کنار هم رسم شده که تاکید بیشتر این موضوع را می رساند.

خطوط منقطع یا بریده بریده: در راه هایی که دارای چند خط عبور هستند مانند بزرگ راه ها، از این گونه خطوط جهت تفکیک مسیرهای عبوری استفاده میشود. چون حرکت میان خطوط باعث نظم دهی بیشتر می شود. عبور از روی این خطوط برخلاف خطوط ممتد، بلامانع است و اشکالی ندارد.

خط ممتد و منقطع ترکیبی: این خط ها در راه های دو خطه که دارای دو لاین می باشند، دیده می شوند که در میانه ی راه ترسیم می شود. رانندگانی که در سمت خط منقطع هستند اشکالی ندارد که سبقت بگیرند ولی رانندگانی که در سمت خط ممتد هستند اجازه این کار را ندارند.

خطوط هاشور: این خطوط از وجود موانع در راه ها هشدار می دهد مانند وجود بلوک و موانع جداکننده ی مسیر یا ترافیک.

خطوط زیگزاگ: این خطوط دارای رنگ زرد هستند و در حاشیه ی راه ها ترسیم شده که نباید بر روی این خطوط توقف کرد.

معرفی خطوط عرضی راه در رانندگی (معرفی خط کمکی در آیین نامه)

این خطوط همانگونه که از اسمشان پیداست در عرض راه ها کشیده می شوند و دارای أنواع گوناگونی هستند از جمله: خط کشی های عابر پیاده، خط ممتد ایست، خطوط توقف منقطع و خطوط شطرنجی. که در ادامه ی این مطلب آن ها را توضیح خواهیم داد.

خط‌ کشی عابر پیاده: خطی که برای تردد عابرین پیاده استفاده می شود و نشان دهنده ی مکان هایی است که عابرین مجاز هستند از روی آن عبور کنند را گویند و معمولا در تقاطع ها بسیار دیده می شود.

خط ممتد ایست: این خطوط در واقع حریم تقاطع ها را مشخص کرده و وسایل نقلیه باید قبل از این خطوط متوقف شوند.

خطوط توقف منقطع: از نظر عملکرد این خطوط همانند خطوط ممتد ایست هستند با این تفاوت که قبل از خطوط ممتد ایست توقف الزامی است اما در خطوط منقطع ایست، حق تقدم باید رعایت گردد و با احتیاط کامل از تقاطع عبور کنند و در صورت نیاز ایست کنند.

خطوط شطرنجی: این خطوط با رنگ های زرد و سیاه رسم می شوند و به شکل شطرنجی می باشند. هدف از کشیدن این خطوط این است که تا زمانی که تقاطع خالی نشده وسایل نقلیه ی دیگر وارد تقاطع نشوند.

و برای زمانی است که تراکم وسایل نقلیه در تقاطع زیاد می باشد. در این صورت رانندگان باید پشت این خطوط توقف کرده تا مسیر حرکت برای سایر خودروها باز گردد.

ما در زیر چند تعریف دیگر از سایر علائم راهنمایی و رانندگی برای شما تهیه کرده ایم:

خط عبور دوچرخه: مسیرهایی برای عبور و مرور دوچرخه سواران است که یا به صورت فیزیکی از مسیرهای عابرین و خودرو ها جدا شده ی یا با استفاده از خطوط و رنگ ها.

خط کمکی در آیین نامه: خط عبوری است که در تقاطع ها برای افزایش ظرفیت تقاطع ها و کمک به جریان های گردشی به ویژه چپ، با طول محدودتری کشیده می شود.

خط ویژه: از این خطوط برای تردد وسایل نقلیه ی خاص مانند وسایل حمل و نقل عمومی مانند اتوبوس ها یا تاکسی ها استفاده شده و دارای رنگ متفاوتی می باشد.

نوشته ها: این نوشته های بر روی زمین به منظور هشدار و افزایش آگاهی رانندگان می باشند مانند «آهسته» و «احتیاط».

خطوط ایستگاه های وسایل نقلیه: این خطوط برای وسایل نقلیه ی عمومی اتوبوس و تاکسی است که توقف برای سایر وسایل نقلیه ممنوع می باشد.

خطوط پارک خودرو: این خطوط به شکل عمودی، افقی یا مورب ترسیم شده و محدوده های مجاز برای پارک و توقف را مشخص می کنند.

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

سوالات آیین نامه

نمونه سوالات آیین نامه

آزمون آنلاین آیین نامه

100 آزمون رایگان سایت مرسی تست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *