ایجاد تعادل میان سرعت ونیرو وظیفه چیست

یکی از نمونه سوالات آیین نامه به این صورت مطرح شده است که: ایجاد تعادل میان سرعت ونیرو وظیفه چیست؟ شما می توانید پاسخ این سوال را در زیر بیابید.
ایجاد تعادل میان سرعت ونیرو وظیفه چیست؟
- کلاچ
- گیربکس
- دیفرانسیل
- پدال گاز
پاسخ صحیح گزینه ی ۲
آشنایی با سیستم های فنی در خودرو ها
ما در این مطلب از سایت مرسی تست سعی کرده ایم شما داوطلبان را با أنواع سیستم های فنی خودرو، عملکرد و اهمیت هر یک آشنا کنیم. پس در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید.
معرفی وظیفه ی ترمز ABS: وظیفه ی این بخش این است که مانع از قفل شدن چرخ ها و ثبات خودرو در هنگام ترمز گرفتن می شود. این سیستم سرعت چرخش چرخ ها و فشار وارد شده به ترمز را بررسی می کند و در صورت تشخیص قفل شدن چرخ ها وارد عمل می شود.
معرفی وظیفه ی تسمه تایم: این قطعه زمان بندی سوپاپ های خودرو را به عهده دارد. و بسته به نوع خودرو ها باید با هر ۶۰ تا ۹۰ هزار کیلومتر کارکرد عوض شوند تا باعث ایجاد مشکلات دیگر در خودرو نشود. این بخش قدرت میل لنگ را به میل سوپاپ انتقال می دهد.
معرفی وظیفه ی فیلتر هوا، فیلتر روغن و فیلتر بنزین: اگر بخواهیم تعریفی از فیلتر ارایه دهیم باید بگوییم قطعه ای که وظیفه ی تمیز کردن را بر عهده دارد. بنابر این فیلتر هوا، گرد و خاک هوای ورودی به موتور خودرو را جذب کرده تا هوایی که وارد موتور می شود تمیز باشد.
فیلتر روغن، ذرات فلزی که از اصطکاک موتور در روغن موتور حل شده است را جذب می کند و فیلتر بنزین هم قبل از وارد شدن بنزین به موتور آن را از زنگ و دیگر ذرات تمیز می کند.
معرفی وظیفه ی جلوبندی خودرو: سیستم تعلیق خودرو در واقع جلوبندی خودرو می باشد. این کار وظیفه ی خوش دستی خودرو را بر عهده دارد به عبارت دیگر در هنگام خرابی های راه از وارد شدن ضربات به سرنشینان خودرو جلوگیری می کند. این بخش از فنرها، سیبک ها، طبق ها و … تشکیل شده است.
از جمله راه های تشخیص جلوبندی خودرو ها را می توان به این موارد اشاره کرد: سواری خشک خودرو، عملکرد ضعیف فرمان، پاسخ آزمون خودرو در هنگام تکان خوردن.
معرفی وظیفه ی موتور خودرو: این بخش از خودرو ها انرژی حرارتی و شیمیایی موجود در سوخت را به انرژی جنبشی یا مکانیکی تبدیل کرده و میزان هوا و سوخت را با یک نسبت معین به موتور وارد می کند. در این صورت انفجار میان آن ها باعث تولید انرژی می شود.
این انرژی تولید شده به سیستم انتقال قدرت منتقل می شود و از این طریق نیز به چرخ ها منتقل شده و در نتیجه باعث به حرکت در آمدن خودرو می شود.
معرفی بخش های سیستم انتقال قدرت در خودرو ها
این سیستم از بخش های مختفلی تشکیل شده است که در ادامه به معرفی هر یک از آن ها می پردازیم.
معرفی وظیفه ی کلاچ: کلاچ رابط بین موتور و گیربکس خودرو می باشد. وقتی کلاچ را فشار می دهیم، در واقع باعث قطع شدن انتقال قدرت میان موتور و گیربکس می شویم. در واقع یک میله ای در سمت راست جعبه دنده تعبیه شده است که با فشار دادن کلاچ این میله متوقف می شود.
معرفی وظیفه ی گیربکس یا جعبه دنده: در پاسخ به این سوال که ایجاد تعادل میان سرعت ونیرو وظیفه چیست؟ باید بگوییم که گیربکس این وظیفه را بر عهده دارد.
برای مثال جهت شروع حرکت در خودرو یا در برخی از شرایط مانند سربالایی ها، نیاز به نیروی زیاد ولی سرعت کم داریم. و در برخی از مکان ها نیاز به نیروی کم ولی سرعت بالا می باشد، مانند بزرگ راه ها. البته شما به عنوان یک راننده ی باتجربه باید در هر شرایطی استفاده از دنده ی مناسب را بدانید.
معرفی وظیفه ی دیفرانسیل در خودرو: تقسیم مناسب قدرت و سرعت در بین چرخ ها جزو وظایف این قطعه می باشد. برای مثال در هنگام دور زدن، چرخ هایی که در نزدیک مرکز دور هستند باید نسبت به چرخ هایی که از مرکز دور، دورتر می باشند تعداد دور کمتری بزنند. در غیر این صورت خودرو قادر نخواهد بود که تغییر جهت بدهد.