هرگاه وسیله نقلیه سرپیچ یا تپه از کار بیفتد
یکی از سوالات آیین نامه راهنمایی و رانندگی که تکرار زیادی در آزمون را دارد، هرگاه وسیله نقلیه سرپیچ یا تپه از کار بیفتد، میباشد. شما میتوانید پاسخ به این سوال را در مرسی تست بیابید، و جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه علائم اختصاصی وسایل نقلیه، مطلب زیر را مطالعه فرمایید.
سوالات عوض شد
همراه با جواب
هرگاه وسیله نقلیه سرپیچ یا تپه از کار بیفتد، علایم در چه فاصلهای باید قرار بگیرد تا رانندگان دیگر متوجه خطر باشند؟
- فاصله ۱۰۰ متری
- فاصله ۱۵۰ متری
- فاصله ۲۰۰ متری
- فاصله ۷۵ متری
پاسخ صحیح گزینه ۳ یعنی فاصله ۲۰۰ متری میباشد.
در مطلب زیر بخشی از مادههای قوانین راهنمایی و رانندگی گردآوری شده است، که به علائم برخی از وسایل نقلیه میپردازد و مطالعه آنها میتواند اطلاعات کافی را هنگام مواجه شدن با برخی از مشکلات یا حوادث در اختیار شما قرار دهد. پس از شما خواهشمندیم ما را همراهی فرمایید.
علائم اختصاصی در بعضی از وسیله نقلیه ( مثلا سرپیچ یا تپه از کار بیفتد) چیست؟
طبق ماده ۹۸ قوانین راهنمایی: اتومبیلهای مدارس و امدادی باید دارای دستگاه قابل رویت بوده و روی بدنه این گونه اتومبیلها، طبق دستورات شهربانی، عبارات و علایم ممیزه به صورت خوانا مشخص باشد.
طبق ماده ۹۹ قوانین راهنمایی: رانندگان وسایل نقلیهای که حاوی مواد خطرناک هستند، باید در طرفین و در عقب وسیله نقلیه خود تابلویی نصب کنند که روی آن کلمه خطر نوشته شده و به صورت درشت و رنگ قرمز باشد.
طبق ماده ۱۰۰ قوانین راهنمایی: هرگاه در شب وسیله نقلیهای در کنار راه متوقف شود و نور کافی برای تشخیص اشیا یا اشخاص از فاصله ۱۵۰ متری برای راننده وجود نداشته باشد، چه راننده در وسیله نقلیه باشد یا از آن خارج شده باشد، راننده باید چراغهای کوچک جلو و خطر عقب اتومبیل خود را روشن نگه دارد و در صورتی که چراغهای کوچک جلو خراب باشد از چراغهای بزرگ و نور پایین به جای آن استفاده کند.
طبق ماده ۱۰۱ قوانین راهنمایی: هرگاه در راهها، برای وسیله نقلیه موتوری، حوادث غیر قابل پیش بینی نظیر خرابی پیش آید، باید وسیله نقلیه خود را از مسیر مربوطه خارج کرده و در محل مناسبی قرار دهد، تا موجب ایجاد مزاحمت برای سایر رانندگان وسایل نقلیه یا عابرین پیاده نباشد، در مواردی که حرکت دادن وسایل نقلیه امکانپذیری نیست و نمیتوان آن را به محل مناسب جابجا کرد باید برای اطلاع سایر رانندگان علائم ایمنی در محل مناسب قرار داده شود.
- برای مثال در وسط راه یک فانوس، چراغ یا مشعل نورانی قرمز رنگ در فاصله ۷۰ متری جلوی وسیله نقلیه و همچنین در فاصله ۷۰ متری عقب وسیله نقلیه و نیز در پهلوی وسیله نقلیه میگذاریم.
- هرگاه وسیله نقلیه سرپیچ یا تپه از کار بیفتد باید فانوسها، چراغها یا مشعلها را در فاصله مناسبی از وسیله نقلیه قرار دهیم تا رانندگان وسایل دیگر از فاصله ۲۰۰ متری متوجه وجود خطر پیش روی خود باشند.
طبق ماده ۱۰۲ قوانین راهنمایی: هرگاه وسیله نقلیهای که در راههای خارج از شهر در حال تردد است از کار بیفتد، و به علت وجود نور کافی نیازی به استفاده از چراغ و مشعل نباشد، راننده باید در وسط جاده یک مثلث شبرنگ قرمز متساوی الاضلاع و از نوع احتیاط به ابعاد سی سانتی متر، در فاصله ی هفتاد متری جلو و عقب وسیله ی نقلیه قرار دهد به طوری که کاملا قابل رویت باشد.
طبق ماده ۱۰۳ قوانین راهنمایی: اگر وسیله نقلیهای که حاوی مواد خطرناک است، در ساعات و شرایط ماده ی ۱۰۰ در راه های خارج از شهر از کار بیفتد، راننده باید در وسط راه ، چراغ الکتریکی قرمز رنگ را در فاصله ی هفتاد متری در عقب، جلو و در پهلوی وسیله ی نقلیه قرار دهد. استفاده از فانوس، چراغ یا مشعل برای این گونه از وسایل نقلیه خطرناک و ممنوع میباشد.
طبق ماده ۱۰۴ قوانین راهنمایی: بر روی یدک و هر نوع نقلیهای که توسط وسیله نقلیه دیگری کشیده میشود، سفید به ابعاد حداقل نیم متر نصب شود تا سایر رانندگان از فاصله دور و همچنین از طرف جاده بتوانند آن را مشاهده کنند.
100 آزمون رایگان سایت مرسی تست
آزمون ۲
آزمون ۳
آزمون ۴
آزمون ۵
آزمون ۶
آزمون ۷
آزمون ۸
آزمون ۹
آزمون ۱۰
آزمون ۱۱
آزمون ۱۲
آزمون ۱۳
آزمون ۱۴
آزمون ۱۵
آزمون ۱۶
آزمون ۱۷
آزمون ۱۸
آزمون ۱۹
آزمون ۲۰
آزمون ۲۱
آزمون ۲۲
آزمون ۲۳
آزمون ۲۴
آزمون ۲۵
آزمون ۲۶
آزمون ۲۷
آزمون ۲۸
آزمون ۲۹
آزمون ۳۰
آزمون ۳۱
آزمون ۳۲
آزمون ۳۳
آزمون ۳۴
آزمون ۳۵
آزمون ۳۶
آزمون ۳۷
آزمون ۳۸
آزمون ۳۹
آزمون ۴۰
آزمون ۴۱
آزمون ۴۲
آزمون ۴۳
آزمون ۴۴
آزمون ۴۵
آزمون ۴۶
آزمون ۴۷
آزمون ۴۸
آزمون ۴۹
آزمون ۵۰
آزمون ۵۱
آزمون ۵۲
آزمون ۵۳
آزمون ۵۴
آزمون ۵۵
آزمون ۵۶
آزمون ۵۷
آزمون ۵۸
آزمون ۵۹
آزمون ۶۰
آزمون ۶۱
آزمون ۶۲
آزمون ۶۳
آزمون ۶۴
آزمون ۶۵
آزمون ۶۶
آزمون ۶۷
آزمون ۶۸
آزمون ۶۹
آزمون ۷۰
آزمون ۷۱
آزمون ۷۲
آزمون ۷۳
آزمون ۷۴
آزمون ۷۵
آزمون ۷۶
آزمون ۷۷
آزمون ۷۸
آزمون ۷۹
آزمون ۸۰
آزمون ۸۱
آزمون ۸۲
آزمون ۸۳
آزمون ۸۴
آزمون ۸۵
آزمون ۸۶
آزمون ۸۷
آزمون ۸۸
آزمون ۸۹
آزمون ۹۰
آزمون ۹۱
آزمون ۹۲
آزمون ۹۳
آزمون ۹۴
آزمون ۹۵
آزمون ۹۶
آزمون ۹۷
آزمون ۹۸
آزمون ۹۹
آزمون ۱۰۰
- جواب آزمون آیین نامه رانندگی کی میاد
- فرق عبور ممنوع و ورود ممنوع
- عبور با عرض بیش از دو متر ممنوع یعنی چه
- قوانین آزمون آیین نامه
- انواع راه ها در راهنمایی رانندگی
- فرق خیابان یک طرفه با راه یک طرفه
- چند متری چراغ راهنما توقف ممنوع است
- نکات مهم فصل اول آیین نامه رانندگی
- برای امتحان آیین نامه چه بخوانیم
- فردا امتحان آیین نامه دارم چیکار کنم
سوالات عوض شد
همراه با جواب