راههای شریانی درجه یک

سوالات آبان 1403 با جواب سوالات مهر 1403 با جواب سوالات شهریور 1403 با جواب
تعداد سوالات کم (فقط اصل سوالات) تعداد سوالات زیاد (نمونه سوال) تعداد سوالات زیاد (نمونه سوال)
قبولی 100% تضمینی قبولی 40% قبولی 20%
همه شهرهای ایران همه شهرهای ایران همه شهرهای ایران
ضمانت بازگشت وجه بدون ضمانت بدون ضمانت
۷۹۰۰۰۰ تومان ۶۹۰۰۰۰ تومان ۵۹۰۰۰۰ تومان

طلایی

  • قیمت: 790,000 تومان

نقره ای

  • قیمت: 690,000 تومان

برنزی

  • قیمت: 590,000 تومان

آخرین نظرات کاربران

نوید فرهمند: ۱۳ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۰۰:۴۱

سوالاتی که از لینک بالا خریده بودم واسه آزمون واقعیه ما اومده بود قبول شدم فوق العاده بود بدون سوالات نمیشد واقعا دستون دردنکنه

لادن محمودآبادی: ۱۳ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۰۰:۲۳

سوالاتی که اینجا خریدم دقیقا خوده سوالات آزمون سرجلسه بود ارزش خرید داشت قبول شدم از این آزمون سخت لعنتی راحت شدم

بهداد دربندی: ۱۲ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۲۳:۵۴

سوالات رو خریدم راست میگن همین سوالات برای امتحان اصلی میاد بار اول قبول شدم فقط خواندن همین سوالات برای قبولی 100 درصد کافیه

داوودی: ۱۲ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۲۳:۱۷

بعد از پرداخت سوالات آبان رو آورد همون سوالات واسه آزمون اصلی ما اومده بود دقیقا همون تست ها بدون هیچ تغییری در آزمون آیین نامه اصلی اومد

ترانه کاظمی: ۱۲ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۲۳:۰۱

سوالات آبان رو بالاتر خریدم و دانلود کردم تعداد سوالات کم و فقط سوالات اصلی بود جواب هم داشت عااالی بود

آیدا طبری: ۱۲ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۰۱:۳۵

خیلی عالی بود تعداد سوالات کم بود وقت دیگه تلف نمیشه بار اول قبول شدم خوده همین سوالات اومدش

نظر خود را ثبت کنید


راههای شریانی درجه یک
راههای شریانی درجه یک
  • راه های شریانی درجه یک به زبان ساده چیست؟ راه های شریانی درجه یک همان جاده و خیابان های اصلی در سطح شهر و خارج از شهر هستند.
  • تفاوت راههای شریانی درجه یک و دو؟ راه های شریانی درجه ۲ خیابان ها و جاده های فرعی هستند در حالی که راه های شریانی درجه ۱ خیابان ها و جاده های اصلی هستند.
  • در راه های شریانی درجه یک با سرعت بیشتری مجاز به حرکت هستید و عرض بیشتری دارند اما در راه های شریانی درجه دو با سرعت کمتری مجاز به حرکت هستید و عرض کمتری نیز دارند.

100 آزمون رایگان سایت مرسی تست

مرسی تستی از جمله سایت‌ هایی است که علاوه بر تهیه کردن سوالات آیین نامه تستی برای شما داوطلبان اخذ گواهینامه رانندگی، به تهیه ی سوالات تشریحی نیز اقدام کرده است. یکی از این سوالات «راههای شریانی درجه یک» می باشد که به صورت زیر مطرح می‌ گردد:

راههای شریانی درجه یک چگونه معابری هستند؟

در پاسخ به این سوال باید گفت که این راه‌ ها معابری هستند که در طراحی و بهره‌ برداری کردن از آن ها توجه ویژه‌ ای به جابه جایی وسایل نقلیه موتوری شده است، همچنین این معابر ارتباط را با راه‌ های برون شهری برقرار می‌ سازند. راههای شریانی درجه یک بر اساس نحوه دسترسی به تقاطع‌ ها در سه گروه تقسیم بندی می‌ شوند. آزادراه‌ ها، بزرگراه‌ ها و راه عبوری این دو گروه می‌ باشند.

طبقه‌ بندی راه‌ های شهری

راه و خیابان: به راه‌ های گفته می‌ شود که برای عبور و مرور وسایل نقلیه موتوری، دوچرخه و پیاده مورد استفاده قرار می‌ گیرد. اگر این راه از داخل آبادانی‌ ها عبور کند به آن خیابان گفته می‌ شود به جز راه‌ هایی که عملکرد برون شهری دارند و از راه‌ های شریانی درجه یک گذشته که نام خیابان به آن ها داده نمی‌ شود.

راه های شریانی: همان طور که قبلاً به آن اشاره کردیم راه‌ های شریانی به راه‌ هایی گفته می‌ شود گفته که در طراحی و بهره‌ برداری از آن، به نیاز های وسایل نقلیه موتوری، دوچرخه سوار ها و عابرین پیاده اهمیت فراوانی داده شده است.

هسته شهری: اگر بخشی از شهر ها وجود داشته باشد که هیچ راه شریانی از داخل آن عبور نکند به آن هسته شهری می‌ گویند.

راه‌ های شریانی را می‌توان به دو دسته راههای شریانی درجه یک و راه‌ های شریانی درجه دو تقسیم بندی کرد که در ادامه به معرفی هر کدام از این راه‌ ها می‌ پردازیم.

راههای شریانی درجه یک: در بهره‌ برداری از آن به جابه جایی وسایل نقلیه موتوری، دوچرخه سوار ها و پیاده‌ ها اهمیت داده شده است. این راه‌ ها ارتباط با راه‌ های برون شهری را فراهم می‌ کنند. و همان گونه که قبلاً به آن اشاره کردیم راههای شریانی درجه یک به سه گروه آزاد راه، بزرگراه و راه‌ های عبوری تقسیم می‌ شوند.

آزادراه: به راهی گفته می‌ شود که سرتاسر طول آن به صورت فیزیکی از یکدیگر جدا شده و ترافیک در آن بدون وقفه می‌ باشد. به معنای اینکه وسایل نقلیه موتوری هنگام تصادف و راهبندی‌ ها ناچار به توقف نیستند. برای ایجاد این وضعیت، طراحی تقاطع‌ های هم سطح در آن مجاز نیست و نحوه ی صحیح ورود و خروج وسایل نقلیه در آن طراحی می‌ گردد.

بزرگ راه ها: راهی است که تمام طول آن در دو طرف به صورت فیزیکی از هم جدا شده است، و جریان ترافیک را در آن می‌ توان پیوسته در نظر گرفت. برای ایجاد چنین وضعیتی نحوه صحیح ورود و خروج وسایل نقلیه موتوری توجه قرار می‌ گیرد. بزرگراه‌ ها شامل تعدادی تقاطع هم سطح نیز می‌ باشند. که حداقل فاصله مجاز بین دو تقاطع هم سطح در راه‌ های شریانی حدوداً دو و نیم کیلومتر می‌ باشد.

راه‌ های عبوری: ادامه راه‌ های برون شهری دو طرفه در بین شهر های کوچک و متوسط یا روستا ها وجود دارد که عملکرد عبوری آن ها در داخل شهر یا روستا حفظ می‌ شود. از این رو ورود و خروج وسایل نقلیه کاملاً تنظیم شده است. می‌ توان گفت فاصله بین تقاطع‌ های هم سطح در این راه‌ ها نیز دو و نیم کیلومتر می‌ باشد.

راه‌ های شریانی درجه دو: راه‌ هاییست که در طراحی از آن ها به جابه جایی وسایل نقلیه موتوری برتری داده می‌ شود و حرکت عابرین پیاده از عرض خیابان صورت می‌ گیرد. این راه ها جز شبکه اصلی راه‌ های درون شهری به حساب می‌ آیند، از این رو با توجه به مشخصات هندسی می‌ توان راه‌های شهری را به سه گروه تقسیم کرد:

  • راههای شریانی درجه یک
  • راه‌ های شریانی درجه دو
  • خیابان‌ های محلی

100 آزمون رایگان سایت مرسی تست

علاوه بر سه گروه اصلی که در بالا به آن اشاره کردیم راه‌های دیگری نیز وجود دارند که در تقسیم بندی معابر شهری از آنها استفاده می‌ شود:

  • راه‌های ویژه پیاده ها یا به عبارتی پیاده روها
  • راه‌های ویژه دوچرخه سوارها یا به عبارتی دوچرخه‌ رو ها
  • راه‌های ویژه اتوبوس

100 آزمون رایگان سایت مرسی تست

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

سوالات آیین نامه

نمونه سوالات آیین نامه

آزمون آنلاین آیین نامه

100 آزمون رایگان سایت مرسی تست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *