حداقل فاصله طولی ایمنی در جاده برفی

اگر میخواهید بدانید حداقل فاصله طولی ایمنی در جاده برفی چقدر می باشد، ابتدا مطلب زیر از سایت مرسی تست را مطالعه فرمایید.
رانندگی در جاده برفی چگونه می باشد؟
در هنگام رانندگی در جاده های برفی و یخبندان، نکات زیر را عایت فرمایید:
کفش راحتی و خشک بپوشید.
به آرامی رانندگی کنید، با سرعت کم برانید و سریع دنده عوض کنید.
سعی کنید با دنده ی دو حرکت کنید چون لغزش چرخ ها را کاهش می دهد. در برخی از خودرو ها حالت رانندگی در زمستان را دارند که همین ویژگی ها را دارد.
هر چقدر جاده لغزنده تر باشد، باید به مسیر دورتر نگاه کرد. هر تصمیمی که برای مرحله ی بعد دارید سریع تر انجام دهید چون رانندگی که با دقت و ایمنی همراه باشد نیازمند تمرکز بیشتری است.
حداقل فاصله طولی ایمنی در جاده برفی
با سرعت خیلی کم برانید و فاصله ی طولی مناسب خود را با خودروی جلویی رعایت کنید. حداقل فاصله طولی ایمنی در جاده برفی ۱۰ برابر حالت معمولی می باشد.
اگر در حال حرکت در سربالایی هستید باید از جلوی خودرو فاصله ی زیادی داشته باشید تا بدون عوض کردن دنده بتوانید با سرعت ثابت حرکت کنید.
اگر إحساس کردید ماشین شروع به لغزش کرد به جایی که قرار است بروید نگاه کنید نه به جایی که ماشین دارد حرکت می کند.
ممکن است ماشین شما بلغزد و منحرف شود اما این را بدانید که بدترین لغزش ها هم قابل مدیریت می باشند و بعد از مدت کوتاهی می توانید خودروی خود را تحت کنترل بگیرید. اولین نکته ای که باید در این شرایط به آن توجه کنید این است که نترسید و ترمز ناگهانی نگیرید.
لغزش چرخ های جلو، جایی می باشد که لاستیک ها لغزش خود را از دست داده و ماشین شروع به چرخش می کند، بنابراین گاز ندهید، کمی صبر کنید چون با بازگشت چسبندگی لاستیک به زمین می توانید کنترل اتومبیل را در دست بگیرید.
لغزش چرخ های عقب، جایی است که لاستیک های عقب شروع به لغزش می کند و اتومبیل شروع به چرخیدن می کند، فرمان را به همان جهتی که چرخ های عقب در حال لغزش است بچرخانید. مثلا اگر عقب خودرو به چپ می چرخد پس فرمان را به چپ بچرخانید. گاز ندهید، ترمز هم نگیرید. کمی بعد چرخ های عقب کشش خود را به دست می آورند و شما به مسیر خود ادامه می دهید.
نوع لغزش مهم نمی باشد، فقط این را بدانید که در جهت خود در حال حرکت هستید. اگر اطمینان دارید که بدون ایجاد تصادف می توانید کنترل خودرو را در دست بگیرید، پس ترمز بگیرید.
اگر تمام این کارها را انجام دادید اما فایده ای نداشت باید سریعا اتومبیل خود را متوقف کنید. برای این کار بهتر است از سیستم ABS در خودروی خود کمک بگیرید. تمام وسایل نقلیه ی امروزی دارای این سیستم ضد قفل هستند که با استفاده از یک کامپیوتر داخلی ترمز را بهینه می کند. پس پای خود را تا آخر روی پدال ترمز گذاشته و رها نکنید. مابقی کارها را کامپیوتر انجام می دهد.
نکته ای که در مورد سیستم های ABS وجود دارد این است که اگر بخواهید به مانعی برخورد کنید باید پدال ترمز را تا آخر فشار داده، این کامپیوتر است که نیروی ترمز را در چرخ ها تنظیم می کند و سرعت آن ها را کم می کند. هیچ سیستم ایمنی وجود ندارد که به شما بگوید هیچ تصادفی نمی کنید، اما می توان گفت ترمز های ضد قفل بی شک اکثر رانندگان را از تصادفات نجات می دهد.
بسیاری از سیستم های ضد قفل در هنگام فعال شدن پدال ترمز با یک لرزه همراه هستند تا راننده را آگاه کنند که کار می کنند، پس وقتی این لرزش را احساس کردید، پای خود را از روی ترمز برندارید.
در سراشیبی ها نیز از دنده های کم استفاده کنید و ترمز نگیرید. البته اگر نیاز به این کار پیدا کردید در صورتی می توانید از ترمز استفاده کنید که فاصله ی زیادی با اتومبیل جلویی خود داشته باشید.
قبل از نزدیک شدن به پیچ ها قبل از اینکه فرمان را بچرخانید، ترمز بگیرید. و در صورتی که خودرو کنترل خود را از دست داد نگران نباشید. تنها باید پای خود را از روی پدال گاز بردارید و بدانید که چرخ های خودروی شما در همان جهتی هستند که باید باشند.
و در هنگام رانندگی در برف چراغ های جلویی خودرو را روشن کنید چون روشنایی روز کافی نمی باشد.
جهت دانلود نمونه سوالات آیین نامه به لینک دانلود در ابتدای مطلب مراجعه فرمایید.